Liv & Lykke har nå lansert i Trondheim – Finn ut mer

Samtaler med miljøterapeut

kr 800,00 Inkl. mva. per time

Våre miljøterapeuter bidrar til tilrettelegging for at barn og unge som trenger litt hjelp kan gjennomføre sin hverdag på best mulig måte. Der det er behov, bistår vi i å planlegge og gjennomføre helsefremmende, forebyggende, rehabiliterende og miljøterapeutiske tiltak.

Kategorier: ,

Beskrivelse

Hos Liv & Lykke er vårt mål å skape et trygt og støttende miljø der enkeltpersoner kan oppleve vekst og velvære. Gjennom våre miljøterapeutiske tjenester tilbyr vi en helhetlig tilnærming som omfatter terapeutisk støtte, strukturerte aktiviteter og sosial integrasjon.

Våre dedikerte miljøterapeuter jobber tett med den enkelte for å identifisere individuelle behov og mål. Vi tilbyr emosjonell støtte, veiledning og praktiske verktøy for å hjelpe våre klienter med å håndtere og overvinne utfordringer knyttet til deres mentale helse og livssituasjon. Gjennom vårt engasjement for å skape et inkluderende og støttende miljø, ønsker vi å fremme en følelse av tilhørighet, mestring og selvstendighet hos våre klienter.

Vanlige arbeidsoppgaver for miljøterapeuten:

  • planlegge og gjennomføre helsefremmende, forebyggende, rehabiliterende og miljøterapeutiske tiltak
  • sikre at omsorgstjenesten følger lovverk, politiske vedtak og kommunale bestemmelser
  • styrke det sosiale nettverket til brukerne

I miljøterapeutens arbeid er respekt for enkeltmennesket viktig. Det daglige arbeidet for en miljøterapeut kan variere fra arbeidssted til arbeidssted, og etter hvilke brukergrupper det arbeiders med.
Miljøterapeuten har strenge krav om taushetsplikt.