Liv & Lykke har nå lansert i Trondheim – Finn ut mer

Hjemmetjenester

Hjemmetjenester tilpasset individuelle behov

Liv og Lykke kan tilby hjemmetjenester for den som har behov for pleie og/eller støtte. Vi kan bidra til å opprettholde verdighet og livskvalitet. Våre hjemmetjenester er tilpasset individuelle behov. Tjenesten kan omfatte hjemmesykepleie, fysioterapi, ergoterapi, hjelp til personlig hygiene, matlaging og rengjøring, samt sosial støtte for å bekjempe ensomhet. Målet er blant annet å støtte den eldre i å leve så selvstendig som mulig, i tillegg til å gi nødvendig omsorg og bistand i medisinsk oppfølging. Vi har arbeidstakere som er kvalifisert og dedikert til å møte eldre sine varierende behov. Gjennom en kombinasjon av kvalifisert personell kan vi sikre at man får den omsorgen man fortjener i sitt eget hjem.

Bestill tjenester Kontakt oss
Kartlegging hjemmetjenester

Kartleggingsmøte er en viktig del av vår prosess for å forstå dine behov og hvordan vi best kan hjelpe deg. Kartleggingsmøte utføres av helsepersonell med høyere utdanning og sammen med deg gjør vi en avtale i forhold til hva du ønsker at tjenester fra oss og hvor ofte. Ut i fra hva du har behov for, kommer vi med et forslag til veien videre. Vi har arbeidstakere med ulik kompetanse og pris per time vil variere ut i fra fagkompetansen til den som utfører tjenesten.

kr 1 .200,00 Inkl. mva. per time

Bestill
Palliativ pleie ved livets slutt

Hos Liv og Lykke tror vi på kraften i omsorg og samhold. Vi er her for å sikre at hver enkelt, uansett alder, føler seg sett, verdsatt og inkludert.

kr 800,00 Inkl. mva. per time

Bestill